Σημαντική διάκριση για την ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΚΗ Α.Ε. και την Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. στα IMPACT Bite Awards 2020!

Χρυσό βραβείο απέσπασε η ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΚΗ Α.Ε. στην τελετή απονομής των IMPACT Business IT Excellece (BITE) Awards 2020. Η ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΚΗ Α.Ε. διακρίθηκε στην κατηγορία «Σύνδεση Επιχειρηματικής και ICT Στρατηγικής», για το project της εταιρίας Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. «Ψηφιοποίηση του οπωροπωλείου και ζωντανή παρακολούθηση της ροής των προϊόντων από την παραλαβή τους μέχρι την πώληση».

Η ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΚΗ Α.Ε. σε ρυθμούς Α.C.E. 1” (After Covid Era)

Τώρα που η ζωή μας γυρίζει σιγά σιγά στους κανονικούς ρυθμούς, η Χρονογραφική Α.Ε. συνεχίζει να είναι δίπλα σας, όπως πάντα, με πρωτόκολλο ασφάλειας και υγιεινής. Το τελευταίο χρονικό διάστημα, αυτή η πρωτόγνωρη κατάσταση, μας υποχρέωσε να μείνουμε σπίτι τόσο για την ασφάλεια τη δική μας, όσο και των αγαπημένων μας προσώπων.  Παρόλα αυτά η … Συνεχίστε την ανάγνωση Η ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΚΗ Α.Ε. σε ρυθμούς Α.C.E. 1” (After Covid Era)

Νέα συνεργασία ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΚΗ Α.Ε. – SAMMIC S.L.

Με αφορμή το νεοσύστατο τμήμα βιομηχανίας της εταιρίας μας, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε τη νέα μας συνεργασία με τον Ισπανικό οίκο SAMMIC, ηγέτη στα μηχανήματα συσκευασίας σε κενό αέρος (vacuum). O οίκος SAMMIC παρουσιάζει μία σειρά μηχανημάτων συσκευασίας σε κενό αέρος, βιομηχανικής χρήσης, με στόχο τον επαγγελματικό εξοπλισμό υψηλής αξιοπιστίας και σωστής … Συνεχίστε την ανάγνωση Νέα συνεργασία ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΚΗ Α.Ε. – SAMMIC S.L.

Νέα συνεργασία ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΚΗ Α.Ε. – DATALOGIC S.p.A.

Η ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΕ εξελίσσεται συνεχώς συνάπτοντας νέες στρατηγικές συνεργασίες, διευρύνει την γκάμα των προϊόντων της και βρίσκεται πάντα στην αιχμή της τεχνολογίας.

Με χαρά ανακοινώνουμε τη νέα μας συνεργασία με τον ιταλικό οίκο DATALOGIC S.p.A., με αντικείμενο την παροχή ολοκληρωμένης λύσης στα καταστήματα λιανικών πωλήσεων.

Η DIGI και η ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΕ στην IFFA 2019!

Ο ιαπωνικός οίκος DIGI TERAOKA SEIKO θα παρεβρεθεί για ακόμη μία χρονιά στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση επεξεργασίας και συσκευασίας κρέατος IFFA 2019, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας από τις 4 έως τις 9 Μαΐου 2019. Όπως πάντα, η DIGI TERAOKA SEIKO βρίσκεται στην αιχμή της τεχνολογίας, παρουσιάζοντας καινοτόμα προϊόντα. Στην έκθεση θα … Συνεχίστε την ανάγνωση Η DIGI και η ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΕ στην IFFA 2019!

ARTOZA 2019

Η Χρονογραφική ΑΕ παρουσίασε ολοκληρωμένες λύσεις για το σύγχρονο αρτοζαχαροπλαστείο στο περίπτερό της στην έκθεση ARTOZA 2019! Μεταξύ άλλων παρουσιάστηκαν: Σύστημα ζυγών και POS με μετακινούμενο πωλητή. Στο σύστημα είναι δυνατόν να χρησιμοποιείται QR Code που εκτυπώνεται από τους ζυγούς και σκανάρεται από το POS εξασφαλίζοντας απόλυτη ασφάλεια στην συναλλαγή και αυξάνοντας την ταχύτητα στην … Συνεχίστε την ανάγνωση ARTOZA 2019

EuroCIS 2019

Η DIGI θα παρευρεθεί για μια ακόμα χρονιά στην έκθεση τεχνολογίας για καταστήματα λιανικής πώλησης EuroCIS. H έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 19 έως και τις 21 Φεβρουαρίου στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας. Μεταξύ άλλων, οι επισκέπτες θα γνωρίσουν από κοντά την νέα σειρά ζυγών SM-6000! Σχεδιασμένη από φιλικά προς το περιβάλλον υλικά και με μια … Συνεχίστε την ανάγνωση EuroCIS 2019

Η ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΕ, Αργυρός Χορηγός του 6ου Πανελληνίου Συνεδρίου «Το Κρέας και τα Προϊόντα του – Από τον στάβλο στο πιάτο»

Η Χρονογραφική ΑΕ είναι Αργυρός Χορηγός του 6ου Πανελληνίου Συνεδρίου «Το Κρέας και τα Προϊόντα του – Από τον στάβλο στο πιάτο», που διεξάγεται στις 1, 2 και 3 Φεβρουαρίου στα πλαίσια της έκθεσης Zootechnia, στο Εκθεσιακό Κέντρο Hellexpo, στην Θεσσαλονίκη. Στο τριήμερο των εργασιών του, συγκεντρώνεται το ενδιαφέρον της επιστημονικής κοινότητας και καταγράφονται όλες … Συνεχίστε την ανάγνωση Η ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΕ, Αργυρός Χορηγός του 6ου Πανελληνίου Συνεδρίου «Το Κρέας και τα Προϊόντα του – Από τον στάβλο στο πιάτο»