Είδη Χρόνογραφικής ΑΕ

Τεχνολογία CIJ – Μικρών Χαρακτήρων

Τα συστήματα συνεχούς εκτύπωσης inkjet (CIJ) που σχεδιάζονται και κατασκευάζονται από τον Ιταλικό οίκο Zanasi και είναι ιδανικά για τη σήμανση χωρίς επαφή γραμμωτών κωδίκων, λογότυπων, σταθερών και μεταβλητών κειμένων σε μεγάλη ποικιλία επιφανειών και ιδιαίτερα για πρωτογενείς συσκευασίες όπως χαρτί, πλαστικό, μεταλλικά, γυάλινα προϊόντα και σωλήνες, καλώδια και υλικά συσκευασίας.

Σχεδιασμένα για να λειτουργούν σε γραμμές παραγωγής μεσαίας και υψηλής ταχύτητας, προσφέρουν εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας σε επίπεδες, καμπύλες, κανονικές και ακανόνιστες επιφάνειες. Οι τομείς στους οποίους μπορούν να χρησιμοποιηθούν είναι απεριόριστοι, χάρη στη χρήση μιας μεγάλης γκάμα μελανιών δικής μας αποκλειστικής παραγωγής, κατάλληλων για εκτύπωση σε απορροφητικές και μη απορροφητικές επιφάνειες.

Το πολυμορφικό σύστημα και λογισμικό καθοδηγεί την επιλογή των επιμέρους εξαρτημάτων κατά την αγορά και την ενημέρωση του προϊόντος, εξασφαλίζοντας συγκεκριμένα κόστη ανά πάσα στιγμή, για συνειδητή επιλογή σύμφωνα με τις απαιτήσεις, χωρίς συμβιβασμούς.

Τα συστήματα προσαρμόζονται σε κάθε τύπο ανάγκης, για εκτυπώσεις έως και 5 γραμμών με ύψος μεταξύ 0,8 και 14 mm.

Προβολή όλων των 4 αποτελεσμάτων

Εγγραφή στο newletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μένετε ενήμεροι για τα τελευταία τεχνολογικά μας νέα!