Σειρά μηχανών συσκευασίας σε κενό αέρος (vacuum)

Σειρά μηχανών συσκευασίας σε κενό αέρος (vacuum) διπλού θαλάμου.

SAMMIC SU-6000 SERIES

Η μηχανή συσκευασίας σε κενό αέρος (vacuum) διπλής καμπάνας, αφαιρεί τον ατμοσφαιρικό αέρα από το εσωτερικό του θαλάμου και κατ’ επέκταση από το εσωτερικό της σακούλας κενού αέρος. Κατά την ολοκλήρωση του κύκλου, η σακούλα κενού αέρος σφραγίζεται ερμητικά. Η μηχανή κενού αέρος μπορεί να συσκευάσει προϊόντα και σε γυάλινο βαζάκι, κατάλληλο για vacuum μηχανές.

TECNOTRIP EVD-22/16/19

Χειροκίνητη μηχανή συσκευασίας σε κενό αέρος (vacuum) διπλής καμπάνας, ιδανική για παραγωγή υψηλής ταχύτητας. Κατάλληλη για μεγάλα ή μικρά πακέτα.

TECNOTRIP EVD-A-20

Αυτόματη μηχανή συσκευασίας σε κενό αέρος (vacuum) διπλής καμπάνας, ιδανική για παραγωγή υψηλής ταχύτητας. Κατάλληλη για μεγάλα ή μικρά πακέτα.

TECNOTRIP EVA-9-11

Αυτόματη μηχανή συσκευασίας σε κενό αέρος (vacuum) μονής καμπάνας, ιδανική για παραγωγή υψηλής ταχύτητας. Κατάλληλη για μεγάλα ή μικρά πακέτα.

TECNOTRIP EVC 26/27

Μηχανή συσκευασίας σε κενό αέρος (vacuum) με ιμάντα, αυτόματη φόρτωση και εκφόρτωση, ιδανική για πλήρως αυτόματες γραμμές παραγωγής, υψηλής ταχύτητας . Κατάλληλη για όλα τα προϊόντα, μεσαία και μεγάλα, όπως κομμάτια κρέατος, μπλοκ συσκευασίας ζαμπόν κ.α.

TECNOTRIP EVC-A-30

Μηχανή συσκευασίας σε κενό αέρος (vacuum) με ιμάντα, αυτόματη φόρτωση και εκφόρτωση, ιδανική για πλήρως αυτόματες γραμμές παραγωγής, υψηλής ταχύτητας . Κατάλληλη για όλα τα προϊόντα, μικρά και μεσαία, όπως κρέας σε κομμάτια, γλυκίσματα κ.α.