Μηχανές Οριζόντιας Συσκευασίας Τύπου Flow-Pack

Αυτόματες Συσκευαστικές Μηχανές κατάλληλες για κόλληση στο άνω ή στο κάτω μέρος της συσκευασίας, με δυνατότητα συρρίκνωσης ή μη, με δυνατότητα κενού αέρος (Vacuum) ή χρήση αδρανούς αερίου (Μ.Α.Ρ.).
Μηχανές βαμμένης έκδοσης ή πλήρως ανοξείδωτες του Ισπανικού Οίκου BELCA.
Μπορούν να αγγίξουν σε παραγωγικότητα τα 35 μέτρα / λεπτό. Συνδέονται με περιφερειακά συστήματα, όπως αναλυτή ή μίκτη αερίων, ανιχνευτή μετάλλων και ζυγιστική ετικετέζα.

Προβολή όλων των 4 αποτελεσμάτων

BELCA BFI 200PLUS

Το μοντέλο BFI 200 PLUS είναι μια οριζόντια συσκευαστική μηχανής περιτύλιξης - τύπου Flow Pack-  υψηλής τεχνολογίας με σύστημα τροφοδοσίας με ωθητήρες. Κατασκευασμένο για να περιτυλίγει αυτόματα μια ευρεία γκάμα προϊόντων με υψηλής θερμικής συγκόλλησης, υλικά. Διαθέτει ενσωματωμένο ηλεκτρονικό πολύ-αξονικό σύστημα ελέγχου, το οποίο και συγχρονίζει την κατά πλάτους μπάρα συγκόλλησης, τα κατά μήκους ράουλα συγκόλλησης και μεταφοράς, καθιστώντας έτσι την μηχανή πολύπλευρη και ευέλικτη σε οποιαδήποτε αλλαγή format. Απόλυτος συγχρονισμός σε όλες τις απαιτούμενες κινήσεις, ο οποίος προσφέρει μιας υψηλής απόδοσης μηχανή. Χρησιμοποιείται για να συσκευάσει στερεά προϊόντα μεμονωμένα (σε μερίδες), τα οποία σύμφωνα με τις διαστάσεις τους και τα δοθέντα τεχνικά δεδομένα, απαιτείται να προστατεύονται από εξωτερικούς παράγοντες.

BELCA BF 300 H 3000

Συσκευαστική μηχανή οριζόντιας συσκευασίας (τύπου Flow Pack), σχεδιασμένη για να συσκευάζει προϊόντα τροφίμων με πολυπροπυλένιο BOPP ή πολυστρωματικού φιλμ. Η μηχανή χρησιμοποιείται για την περιτύλιξη προϊόντων ατομικής συσκευασίας τα οποία, σύμφωνα και με τα δοθέντα τεχνικά δεδομένα, απαιτούν προστασία από εξωτερικούς παράγοντες.

BELCA HP4 MB

To ΗΡ4 MB SYMMETRIC ΙΝΟΧ είναι ένα υψηλής τεχνολογίας Αυτόματο Σύστημα Οριζόντιας Συσκευασίας περιτύλιξης (τύπου Flow-Pack), κατασκευασμένο για να περιτυλίγει αυτόματα μια ευρεία γκάμα προϊόντων με συγκεκριμένα, υψηλής θερμικής συγκόλλησης, υλικά. Η μηχανή μπορεί να συσκευάσει στερεά προϊόντα μεμονωμένα (σε μερίδες), τα οποία σύμφωνα με τις διαστάσεις τους και τα δοθέντα τεχνικά δεδομένα, απαιτείται να προστατεύονται από εξωτερικούς παράγοντες. Η στοιβαρή κατασκευή της και η πολύπλευρη λειτουργία της, λόγω του πλήρως ηλεκτρονικού ελέγχου όλων των κινήσεών της, την κάνει την απόλυτη λύση στην οριζόντια συσκευασία.

BELCA SP 100H PP PLUS

Το μοντέλο SP 100 H PP PLUS από ανοξείδωτο ατσάλι είναι μια αυτόματη συσκευαστική μηχανή οριζόντιας συσκευασίας (τύπου Flow Pack), κατασκευασμένη για να συσκευάζει αυτόματα μια ευρεία γκάμα προϊόντων και υλικών συγκόλλησης. Η μηχανή χρησιμοποιείται για την περιτύλιξη συμπαγών προϊόντων σε ατομική συσκευασία τα οποία, σύμφωνα και με τα δοθέντα τεχνικά δεδομένα, απαιτούν προστασία από εξωτερικούς παράγοντες. Στοιβαρή κατασκευή με πολύπλευρη λειτουργία χάρις στον ηλεκτρονικό έλεγχο όλων των κινήσεων της μηχανής ξεχωριστά.