Νέα

Νέα συνεργασία ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΚΗ Α.Ε. – DATALOGIC S.p.A.

Η ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΕ εξελίσσεται συνεχώς συνάπτοντας νέες στρατηγικές συνεργασίες, διευρύνει την γκάμα των προϊόντων της και βρίσκεται πάντα στην αιχμή της τεχνολογίας.

Με χαρά ανακοινώνουμε τη νέα μας συνεργασία με τον ιταλικό οίκο DATALOGIC S.p.A., με αντικείμενο την παροχή ολοκληρωμένης λύσης στα καταστήματα λιανικών πωλήσεων.

Η συνεργασία αυτή βασίζεται στην αμοιβαία εκτίμηση κι εμπιστοσύνη, με γνώμονα την επαγγελματική εμπειρία, την υψηλή ποιότητα και τεχνογνωσία στα παρεχόμενα προϊόντα και υπηρεσίες, εγκαθιδρύοντας έτσι μια ισχυρή επιχειρηματική συμμαχία, με ιδιαίτερα οφέλη για τον επαγγελματία.

Λίγα λόγια για την DATALOGIC (https://www.datalogic.com) 

Η DATALOGIC είναι παγκόσμιος ηγέτης στην τεχνολογία αυτόματης λήψης δεδομένων και αυτοματοποίησης διαδικασιών, ειδικευμένη στο σχεδιασμό και την παραγωγή συσκευών ανάγνωσης γραμμικών κωδικών, κινητών υπολογιστών, αισθητήρων ανίχνευσης, μέτρησης και ασφάλειας, οπτικών συστημάτων ελέγχου και σήμανσης λέιζερ.

Η εγγύτητα και η έγκαιρη ανταπόκριση σε όλες τις απαιτήσεις των πελατών, σε συνδυασμό με τη συνεχή καινοτομία και την υψηλή ποιότητα προσφοράς, αποτελούν τα ξεχωριστά στοιχεία της επιτυχίας της για πάνω από 40 χρόνια. Οι λύσεις αιχμής συμβάλλουν στην αύξηση της αποδοτικότητας και της ποιότητας των διαδικασιών στους κλάδους Λιανικής, Βιομηχανίας, Μεταφορών & Logistics και Υγειονομικής περίθαλψης.

Με τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται στα περισσότερα καταστήματα λιανικής πώλησης τροφίμων και σημεία πώλησης, στα μεγάλα αεροδρόμια, στις κορυφαίες ναυτιλιακές και ταχυδρομικές υπηρεσίες και στα μεγαλύτερα εργοστάσια και νοσοκομεία παγκοσμίως, η DATALOGIC εγγυάται στους πελάτες της μια ολοκληρωμένη εμπειρία, που καλύπτει όλες τις ανάγκες της αγοράς και της οποίας η τεχνολογία είναι το τελικό αποτέλεσμα δεκαετιών εμπειρίας.

Η DATALOGIC μπορεί να υπερηφανεύεται για 45 χρόνια ιστορίας, κατά την οποία έχει επιτύχει μοναδικά αποτελέσματα: 1.200 διπλώματα ευρεσιτεχνίας σε πολλαπλές δικαιοδοσίες, 11 ερευνητικά κέντρα και ανάπτυξη (στην Ιταλία, ΗΠΑ, Κίνα και Βιετνάμ) και χιλιάδες έγκριτους συνεργάτες και πελάτες που αναπτύσσονται σε πέντε ηπείρους. Η εταιρεία αναπτύχθηκε επιτυχώς με την πάροδο των ετών, χάρη στην αφοσίωση στις ανάγκες των πελατών της, που ήταν πάντα στην καρδιά της ποιότητας των προϊόντων της αλλά και στις σημαντικές επενδύσεις στην Έρευνα & Ανάπτυξη.

Σήμερα, ο όμιλος DATALOGIC απασχολεί περίπου 2.900 υπαλλήλους σε 30 χώρες παγκοσμίως, με εγκαταστάσεις κατασκευής και επισκευής στις ΗΠΑ, τη Βραζιλία, την Ιταλία, τη Σλοβακία, την Ουγγαρία και το Βιετνάμ. Η DATALOGIC S.p.A. είναι εισηγμένη στο ιταλικό χρηματιστήριο από το 2001.

Δείτε αναλυτικά τα προϊόντα της DATALOGIC https://www.chronografiki.gr/kathgoria/barcode-scanners/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *