Η ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΚΗ Α.Ε. σε ρυθμούς Α.C.E. 1” (After Covid Era)

Τώρα που η ζωή μας γυρίζει σιγά σιγά στους κανονικούς ρυθμούς, η Χρονογραφική Α.Ε. συνεχίζει να είναι δίπλα σας, όπως πάντα, με πρωτόκολλο ασφάλειας και υγιεινής.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, αυτή η πρωτόγνωρη κατάσταση, μας υποχρέωσε να μείνουμε σπίτι τόσο για την ασφάλεια τη δική μας, όσο και των αγαπημένων μας προσώπων.  Παρόλα αυτά η Χρονογραφική Α.Ε. με αίσθημα ευθύνης και εφαρμογή πρωτοκόλλων ασφάλειας και υγιεινής συνέχισε να παρέχει της υπηρεσίες της με προσωπικό ασφαλείας σε υψηλά επίπεδα.

Τώρα που επιστρέφουμε σταδιακά στις συνήθειες μας, πιο δυνατοί, σε ό,τι μας κάνει να νιώθουμε άνετα, η Χρονογραφική Α.Ε. είναι εδώ, δίπλα σας, με το νέο πρόγραμμα After Covid EraA. C.E. 1” . Πρώτη προτεραιότητα όλων μας, στη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε, είναι η διασφάλιση της ατομικής μας προστασίας και υγιεινής, σε επισκέψεις συμβούλων πωλήσεων, σε παραδόσεις και εγκαταστάσεις μηχανημάτων αλλά και επιλύσεις βλαβών. Με αυτό τον τρόπο παραμένουμε ο ασφαλής συνεργάτης σας, συμβάλλοντας στην ανάπτυξή σας με τον ασφαλέστερο τρόπο.

Το πρόγραμμα της Χρονογραφική Α.Ε. “Α.C.Ε. 1” περιλαμβάνει μοναδικούς κανόνες ασφαλείας για την απόκτηση του μηχανήματος που επιθυμείτε, ώστε να κάνει την επόμενη ημέρα ακόμα πιο άνετη και ασφαλή.

 

After covid pic

Σχολιάστε

Η διεύθυνση email σας δε θα δημοσιευθεί. Θα διατηρηθεί στης λίστες επικοινωνίας μας, σύμφωνα με τους όρους της ιστοσελίδας.