Νέα

Η ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΕ, Αργυρός Χορηγός του 6ου Πανελληνίου Συνεδρίου «Το Κρέας και τα Προϊόντα του – Από τον στάβλο στο πιάτο»

top_el_chrono

Η Χρονογραφική ΑΕ είναι Αργυρός Χορηγός του 6ου Πανελληνίου Συνεδρίου «Το Κρέας και τα Προϊόντα του – Από τον στάβλο στο πιάτο», που διεξάγεται στις 1, 2 και 3 Φεβρουαρίου στα πλαίσια της έκθεσης Zootechnia, στο Εκθεσιακό Κέντρο Hellexpo, στην Θεσσαλονίκη.

Στο τριήμερο των εργασιών του, συγκεντρώνεται το ενδιαφέρον της επιστημονικής κοινότητας και καταγράφονται όλες οι εξελίξεις της έρευνας και τεχνολογίας για την ανάπτυξη ολόκληρου του τομέα του κρέατος.

Πραγματεύεται τις προοπτικές στην πρωτογενή παραγωγή, η οποία έχει μεγάλα περιθώρια να αυξήσει το προϊόν της και να καλύψει ένα τμήμα από το τεράστιο έλλειμμα στην αυτάρκεια, αλλά και στην μεταποίηση, η οποία έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι μπορεί να αναπτύξει νέα ποιοτικά προϊόντα και να αναδείξει την γευστική παράδοση της χώρας.

Το Συνέδριο προσφέρει δυνατότητες σύζευξης της επιστημονικής γνώσης που παράγεται στα εκπαιδευτικά και ερευνητικά ιδρύματα της χώρας και της παραγωγής, πραγματοποιείται δε υπό την αιγίδα της ΔΕΘ-HELLEXPO και του περιοδικού Meat News.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *