Νέες εγκαταστάσεις στην ΑΒ Βασιλόπουλος

Η ΑΒ Βασιλόπουλος εμπιστεύτηκε για άλλη μια φορά τις ολοκληρωμένες λύσεις ζύγισης της ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΕ επιλέγοντας την για τον εξοπλισμό του νέου της καταστήματος MEGASTORE στην Λεωφόρο Κηφισού 94, του οποίου τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν στις 03/09/2014.

Αφού ανέλυσε τα πλεονεκτήματα που δίνουν οι ζυγοί νέας τεχνολογίας PC -based της DIGI Teraoka Seiko, αποφάσισε να εξοπλίσει πλήρως το νέο κατάστημα της με τους πιο εξελιγμένους ζυγούς DIGI SM-5500a.

Οι χειριστές εξοικειώθηκαν άμεσα στην χρήση των νέων ζυγών, πράγμα που οφείλεται στην μεγάλη οθόνη χειριστή 12’’ και στο φιλικό πρόγραμμα λειτουργίας.

Οι πελάτες του καταστήματος εντυπωσιάστηκαν με την σύγχρονη εμφάνιση των ζυγών, αλλά κυρίως με τα εμφανιζόμενα μηνύματα πολυμέσων στις οθόνες 12’’ , κάτι που αλλάζει δραστικά την μέχρι σήμερα σχέση πελάτη-καταστήματος την ώρα της ζύγισης των προϊόντων. Οι οθόνες των ζυγών δεν δείχνουν μόνο το βάρος και την αξία, αλλά διάφορες προωθητικές ενέργειες του καταστήματος καθώς και συνδυαστικές / στοχευμένες πωλήσεις. Ειδική μνεία εδώ χρειάζεται και για τον δεύτερο εκτυπωτή χαρτοταινίας που διαθέτουν οι νέοι ζυγοί, ο οποίος τυπώνει συνταγές, προσφορές και κουπόνια εκπτώσεων κάνοντας έτσι πρωτοποριακή την συνολική εμπειρία του πελάτη.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος επέλεξε την ίδια λύση και για την ανακαίνιση του ιστορικού της καταστήματος στο Ελληνικό.

Ευχαριστούμε πολύ την ΑΒ για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε.

Φωτογραφίες από το ΑΒ Megastore Κηφισού:

Φωτογραφίες από το ΑΒ Ελληνικού:

Σχολιάστε

Η διεύθυνση email σας δε θα δημοσιευθεί. Θα διατηρηθεί στης λίστες επικοινωνίας μας, σύμφωνα με τους όρους της ιστοσελίδας.

Μέγεθος Κειμένων
Αντίθεση