Νέα

Η DIGI και η ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΕ στην IFFA 2019!

Ο ιαπωνικός οίκος DIGI TERAOKA SEIKO θα παρεβρεθεί για ακόμη μία χρονιά στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση επεξεργασίας και συσκευασίας κρέατος IFFA 2019, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας από τις 4 έως τις 9 Μαΐου 2019.

Όπως πάντα, η DIGI TERAOKA SEIKO βρίσκεται στην αιχμή της τεχνολογίας, παρουσιάζοντας καινοτόμα προϊόντα. Στην έκθεση θα έχετε την ευκαιρία να δείτε:

  • Το νέο προϊόν PW-100, ένα πλήρως αυτοματοποιημένο σύστημα συσκευασίας ειδικά διαμορφωμένο για συσκευασία φυλλωδών λαχανικών, υψηλής ταχύτητας. Ανιχνεύει με ακρίβεια το μέγεθος του προϊόντος, εξασφαλίζοντας γρήγορη συσκευασία και απόλυτη ακρίβεια. Τα λαχανικά παραμένουν φρέσκα για περισσότερο καιρό! Δείτε στο παρακάτω video πως λειτουργεί:https://www.youtube.com/watch?v=bMkXe5KcWfw
  • Τη νέα ετικετέζα HI-700 HS είναι η ταχύτερη ετικετέζα της DIGI, αφού φτάνει σε ταχύτητες ακόμη και τα 160ppm. Η βελτιωμένη αυτή έκδοση εξασφαλίζει ζύγιση και ακρίβεια στην επικόλληση των ετικετών.
  • Τη νέα ετικετέζα MI-700 MS, ένα μοντέλο πλήρως ανανεωμένο, με σκελετό από ατσάλι και μεταφορικές ταινίες με εύκολο σύστημα αλλαγής ιμάντων και συντήρησης. Οι ταχύτητες της φτάνουν ακόμη και τα 100ppm.
  • Τη νέα ετικετέζα LI-700D LS. Στην έκθεση θα υπάρχει προς επίδειξη η έκδοση LONG, η οποία είναι σχεδιασμένη να συνεργάζεται άψογα με το συσκευαστικό PW-100. Ο συνδυασμός της με τις ετικέτες Linerless της DIGI, μειώνει κατακόρυφα το κόστος αναλωσίμων για τις επιχειρήσεις και συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος. Όπως και οι υπόλοιπες ετικετέζες, έχει ανανεωθεί πλήρως, εσωτερικά και εξωτερικά και μπορεί να φτάσει ταχύτητες έως και 65ppm.
  • Το νέο προϊόν τυποποίησης AW-5600AT II, μία λύση η οποία απευθύνεται σε υψηλές απαιτήσεις παραγωγής, αφού μπορεί να συνδυάσει έως και τρεις ετικέτες σε ένα δίσκο τη φορά.
  • Το νέο προϊόν RGW-560II. Ακόμη μία καινοτομία για συσκευασμένα προϊόντα που διανέμονται σε περιέκτες με καπάκι. Προσφέρει την δυνατότητα περιτύλιξης και εκτύπωσης επί του ίδιου φιλμ. Διατίθεται σε δύο τύπους – με ή χωρίς ζύγιση – ενώ το μηχάνημα μπορεί να κρατάει αρχείο πληροφοριών όπως ημερομηνία και ώρα συσκευασίας, αναφορές παραγωγής, αρχείο ειδών κλπ.Προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια όταν χρησιμοποιείται σαν ταινία συσκευασίας, αφού σφραγίζει τον περιέκτη και εξασφαλίζει το κλείσιμό του, καθώς επίσης και ένα νέο πιο ελκυστικό τρόπο περιτύλιξης των συσκευασιών τοποθετώντας ταινία πλαστική ή χαρτιού.

Από το περίπτερο δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι σειρές PC-Based ζυγών λιανικών πωλήσεων
SM-5300EV PLUS και SM-6000 (βλ. αριστερά), η νέα εφαρμογή DIGI Shop&Go καθώς και τα καινοτόμα ηλεκτρονικά ταμπελάκια ραφιού ESL’s.

Θα είναι μεγάλη μας χαρά να σας συναντήσουμε στο περίπτερο του ιαπωνικού οίκου DIGI TERAOKA SEIKO στο Hall 11.1/ Booth C81. Το τμήμα πωλήσεων της ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΕ θα έχει δυναμική παρουσία όλες τις ημέρες της έκθεσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *